Лидерът на Възраждане - Костадин Костадинов, се кандидатира за президент и

...
Лидерът на Възраждане - Костадин Костадинов, се кандидатира за президент и
Коментари Харесай

Костадинов: Имам шансове за балотаж, Радев е като Борисов

 Лидерът на  " Възраждане " - Костадин Костадинов, се кандидатира за президент и ще се яви в листите на 14 ноември.

" Не инцидентно избрахме Деня на независимостта, с цел да обявим кандидатурата си за президент и вицепрезидент ", съобщи в " Здравей, България " по NOVA Костадинов. 

" Това беше алегоричен знак, че за нас независимостта е съществена полезност и заради тази причина издигаме моята кандидатура и тази на юрист Елена Гунчева. Искаме България да води самостоятелна политика и да се промени напълно политиката на страната ни ", сподели той. 

“Смятаме, че имаме шансове за балотаж “, съобщи Костадинов.

Относно той сподели: " Няма разлика в неговата политика и в политиката, която организираше ".

Костадинов разиска и обширно тематиката с ваксинацията против COVID-19, като сподели: " Абсолютно нелегално е наложителното имунизиране. Има компании, които задължават своите чиновници да се имунизират. Да, имунизациите са най-голямото на човечеството, само че това мъчно може да бъде наречено ваксина, защото не е минал целият интервал на тестване. Това е непринуден развой, никой не може да принуждава хората. В доста компании и институции, това към този момент е реалност. Това е насила ".

А относно маските сподели, че са " безсмислени и нездравословни “ и уточни, че самият той има собствен непосредствен, който е имунизиран, а сега е болен.

Косатдинов даде пример и с Израел, като уточни, че там има над 90 % имунизирано население и в това време строги ограничения против COVID-19 и огромен брой болни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР